Bayaran Rawatan Di Pusat Rawatan Kami?

Ustaz Nabil ketika menziarahi pesakit di rumah mereka


Perkara yang sering ditanya kepada kami ialah berapakah kos rawatan apabila mendapatkan rawatan di Pusat Rawatan kami.

Penjelasannya :

1. JIKA MENDAPATKAN RAWATAN DI PUSAT RAWATAN?

Bagi pesakit yang datang sendiri ke Pusat Rawatan kami sama ada di Taman Melati atau Batang Kali, bayaran yang dikenakan adalah mengikut air penawar yang tuan-tuan dan puan-puan perlukan.

Setiap botol Air Penawar Al Afiah hanya berharga RM 10 sebotol. Jika ambil 2 botol, kiranya RM20 dan bertambah mengikut keperluan dan jumlah botol yang diambil.

Bayaran rawatan untuk Pengamal Perubatan? Bayaran untuk pengamal perubatan kami adalah mengikut kemampuan pesakit sendiri. Kami tidak menetapkan bayaran yang tertentu dan ianya terpulang kepada pesakit untuk membayar seikhlas hati kepada Ustaz Nabil.

2. JIKA TEAM AL AFIAH DATANG KE RUMAH ANDA?

Kami pernah mengembara ke Brunei, Sabah Sarawak, Singapura, Indonesia dan seluruh Semenanjung Malaysia. Oleh itu, Team Al Afiah juga boleh datang ke rumah anda untuk membuat rawatan mengikut jemputan tuan-tuan dan puan-puan.

BERAPAKAH YANG PERLU DIBAYAR UNTUK DATANG KE RUMAH? Sekali lagi, kami tidak meletakkan bayaran yang tetap. Cuma kami memerlukan dana yang berpatutan untuk kos perjalanan ke rumah tuan-puan seperti PETROL, TOL, MAINTANANCE KERETA, PEMANDU, MAKAN MINUM dan sebagainya.

Kadar Air Penawar adalah sama, RM 10 sebotol tidak termasuk kos perjalanan. Bagi upah mengubat pula, juga tidak ada bayaran yang tetap. Terserah kepada anda untuk memberi kepada Ustaz Nabil mengikut kesesuaian.

(Dinasihatkan untuk jemputan ke rumah hanya untuk kes-kes yang berat dan serius. Jika dirasakan kes itu agak ringan, dijemput anda datang terus ke Pusat Rawatan kami)

Jika anda berminat untuk membuat temujanji atau menjemput Team Al Afiah ke rumah anda. Boleh berhubung dengan Pengurus Team Al Afiah di talian 011-15683771 (En. Shamsol).

Semoga Allah memudahkan urusan kita bersama dan meletakkan kita dalam rahmat-Nya.

Sekian,

Wasalam. Barakallah.

One thought on “Bayaran Rawatan Di Pusat Rawatan Kami?

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Popular Posts

Blogger templates